AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun karpuz almak

Kahve falında kavun karpuz almak

Kahve falında kavun karpuz almak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret eder.

Kahve falında kavun karpuz almak gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Kahve falında kavun karpuz almak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun ve karpuz görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz satmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun yemek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir