AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun keleği görmek

Kahve falında kavun keleği görmek

Kahve falında kavun keleği görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine inanılır.

Kahve falında kavun keleği gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kavun kelek görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kelek kavun yemek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun keleği görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kelek görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kelek tarlası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz yemek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek turşusu görmek kısmetin bollaşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir