AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz ve kavun görmek

Kahve falında karpuz ve kavun görmek

Kahve falında karpuz ve kavun görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, gönül kapılarının açılacağına, insanları kıracağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kırılan kalbin onarılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karpuz ve kavun gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında karpuz kavun yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz kavun ekmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz satmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek alım gücünün zayıflamayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kavun karpuz görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret eder.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir