AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun kesmek

Kahve falında kavun kesmek

Kahve falında kavun kesmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet eder.

Kahve falında kavun kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında kavun kesmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun kesmek yemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında olmuş kavun yemek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun tarlası görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kavunu görmek parasız kalmaya, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında olmamış kavun görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında olgunlaşmış kavun görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş kavun görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir