AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun dilimi görmek

Kahve falında kavun dilimi görmek

Kahve falında kavun dilimi görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kavun dilimi gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında kavun dilimi görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işarettir.

Kahve falında portakal dilimleri görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates dilimi görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş salatalık görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir