AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates dilimi görmek

Kahve falında domates dilimi görmek

Kahve falında domates dilimi görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında domates dilimi gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Kahve falında domates dilimi görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dilimlenmiş domates yemek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş domates görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında bir dilim ekmek görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek rakiplerini mağlup edeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir dilim ekmek yemek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir dilim pasta görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kavun dilimi görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir