AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş kavun gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kavun dilimi görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek bazı konularda önayak olunacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş domates yemek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Kahve falında limon dilimi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz yemek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir