AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmus kestane görmek

Kahve falında kavrulmus kestane görmek

Kahve falında kavrulmus kestane görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, namının yürüyeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işarettir.

Kahve falında kavrulmus kestane gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavrulmus kestane görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak rahat rahat yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak saygınlık göreceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta kestane görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında at kestanesi görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında büyük kestane görmek insanların hayranlığını kazanacağına, kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında bir çuval kestane görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir