AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga arasında kalmak

Kahve falında kavga arasında kalmak

Kahve falında kavga arasında kalmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kazancının eksileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kavga arasında kalmak gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında kavganın arasında kalmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga arasında kalmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki sevgili arasında kalmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak işinde verimsiz olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dalgalar arasında kalmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki aşk arasında kalmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir