AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla kavga etmek büyük bir projeye girileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla kavga etmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronuyla kavga etmek hayalkırıklığı yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir