AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kavgalı olduğun biriyle konuşmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavgalı olduğun kişiyle konuşmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir