AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla kavga etmek

Kahve falında akrabayla kavga etmek

Kahve falında akrabayla kavga etmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayla kavga etmek gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Kahve falında bir akrabayla kavga etmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarıyla kavga etmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayla kavga ettiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın akrabayla kavga etmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayla kavga etmek zahmete ve çileye düşeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında akrabayla kavga yapmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında akrabayla kavga görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir