AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu çirkin görmek

Kahve falında burnunu çirkin görmek

Kahve falında burnunu çirkin görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sayılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu çirkin gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında burnunu çirkin görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında çirkin giymek ticaretin büyüyeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin bayan görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin yüzük görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin cüce görmek yeniden bir araya geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek gönül kapılarının açılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir