AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgadan kaçınmak

Kahve falında kavgadan kaçınmak

Kahve falında kavgadan kaçınmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, endişeli durumların son bulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerini boşvereceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavgadan kaçınmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında kavgadan kaçınmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında haramdan kaçınmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zinadan kaçınmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında günahtan kaçınmak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendinden büyük biriyle kavga etmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kavga etmek ve yemek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet eder.

Kahve falında kavga edip tekrar barışmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kavga ettiği görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir