AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmek ve yemek

Kahve falında kavga etmek ve yemek

Kahve falında kavga etmek ve yemek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, dileklerin kabul olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek ve yemek gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Kahve falında yemek yerken kavga etmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga etmek ve yemek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta kavga etmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili kavga etmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle kavga etmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyi görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında esnafla kavga etmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Kahve falında babasiyla kavga etmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir