AnaSayfa / Genel / Kahve falında haramdan kaçınmak

Kahve falında haramdan kaçınmak

Kahve falında haramdan kaçınmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kişinin rahat nefes alacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında haramdan kaçınmak gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında haramdan kaçınmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında zinadan kaçınmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kavgadan kaçınmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında günahtan kaçınmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haram bir iş yapmak sırtındaki yükten kurtulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalettir.

Kahve falında haram et görmek bereketin ve karın artacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında harama bakmamak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında haram para kazanmak ileri gideceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir