AnaSayfa / Genel / Kahve falında zinadan kaçınmak

Kahve falında zinadan kaçınmak

Kahve falında zinadan kaçınmak büyük miktarda para kazanılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanlarla tartışacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, geçim derdinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında zinadan kaçınmak gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında zinadan kaçınmak yepyeni projelerle uğraşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavgadan kaçınmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında günahtan kaçınmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Kahve falında haramdan kaçınmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla zina yapmak tartışmalar yaşanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle zina etmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle zina yapmak fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle zina yaptığını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir