Kahve falında kavga ettiği görmek

Kahve falında kavga ettiği görmek kazancın gittikçe artacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiği gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında iki kedinin kavga ettiğini görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla kavga ettiğini görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işarettir.

Kahve falında erkek kardeşiyle kavga ettiğini görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında iki erkeğin kavga ettiğini görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtların kavga ettiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdıklarının kavga ettiğini görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir