AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakibi yenmek

Kahve falında rakibi yenmek

Kahve falında rakibi yenmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, işinde zarar edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakibi yenmek gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Kahve falında rakibi yenmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında rakibini yenmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine yorulur.

Kahve falında rakip görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında rakibini görmek Allah katında yükseleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakibini dövmek rahat bir işe girileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakibine yenilmek büyük bir karar verileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında rakip firma görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını yenmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir