AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip yaralanmak

Kahve falında kavga edip yaralanmak

Kahve falında kavga edip yaralanmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının afiyette geçeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip yaralanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında kavga edip yaralanmak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga edip küfür etmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet eder.

Kahve falında kavga edip kaçmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kavga edip bağırmak atılan adımların zorluk yaratacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalettir.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek üzücü olaylar yaşanacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir