AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edip bağırmak

Kahve falında kavga edip bağırmak

Kahve falında kavga edip bağırmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinin çok iyi olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga edip bağırmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında kavga edip bağırmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip küsmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kavga edip kazanmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kavga edip boşanmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle kavga edip ayrılmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle kavga edip barışmak ikisinin de çok rahat edeceğine, mali olarak küçüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir