AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kavga etmek

Kahve falında bıçak kavga etmek

Kahve falında bıçak kavga etmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, düzenin kurulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bıçak kavga etmek gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Kahve falında bıçakla kavga edenleri görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kavga ve bıçak görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavgada bıçaklanmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga edip bıçaklanmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla kavga görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir