AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, maddi anlamda rahatlamaya, huzurlu bir insan olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Kahve falında bıçak kavga etmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kavga ve bıçak görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken bıçaklanmak fal sahibinin içine kapanacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Kahve falında kavga etmek bıçak görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga etmek bıçaklanmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, rahatın yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçaklı kavga etmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kavgada bıçak görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir