AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu salça görmek

Kahve falında kurtlu salça görmek

Kahve falında kurtlu salça görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu salça gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Kahve falında kurtlanmış salça görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu salça görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salça yemek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates salçası yemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalık kırmızı biber temizlemek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında kutuda salça görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek şansının ve bahtının döneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında salçalık biber görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir