AnaSayfa / Genel / Kahve falında katıla katıla ağlamak

Kahve falında katıla katıla ağlamak

Kahve falında katıla katıla ağlamak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katıla katıla ağlamak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında katılarak ağlamak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katıla katıla ağlamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Kahve falında çatı katına çıkmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında katı kusmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı katında oturmak yokluk çekeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katı sümük görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katı yağ almak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir