Kahve falında katılarak ağlamak

Kahve falında katılarak ağlamak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, elin bollaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında katılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Kahve falında katıla katıla ağlamak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında katılarak ağlamak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında katı kan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında binanın üst katında olmak fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teras katı görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet eder.

Kahve falında katı sabun görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında katıl görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir