AnaSayfa / Genel / Kahve falında katıklı ekmek yapmak

Kahve falında katıklı ekmek yapmak

Kahve falında katıklı ekmek yapmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında katıklı ekmek yapmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, mutluluk dolu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında katıksız ekmek yemek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında katıklı ekmek görmek daha iyi anlaşır olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katık yemek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek yapmak ve yemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir