AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ticaretinin de hızlanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak pişirmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek pişirmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında ocakta ekmek pişirmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, aileye büyük bir ev alınacağına alamet eder.

Kahve falında ateş üzerinde ekmek pişirmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir