AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yapmak ve yemek

Kahve falında ekmek yapmak ve yemek

Kahve falında ekmek yapmak ve yemek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kalp kırmaya, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında ekmek yapmak ve yemek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek yapmak ve pişirmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ekmek yapmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak için ateş yakmak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında sac ekmek yapmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tandırda ekmek yapmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ekmek yapmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir