AnaSayfa / Genel / Kahve falında katık yemek

Kahve falında katık yemek

Kahve falında katık yemek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katık yemek gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında katıksız ekmek yemek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katık yemek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında katıklı ekmek görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalettir.

Kahve falında katıklı ekmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek yapmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına yorulur.

Kahve falında taze pasta yemek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılbaşı yemeği görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir