AnaSayfa / Genel / Kahve falında katıklı ekmek

Kahve falında katıklı ekmek

Kahve falında katıklı ekmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında katıklı ekmek gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında katıklı ekmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında katıklı ekmek yapmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katıklı ekmek görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında katıksız ekmek yemek çok güzel günler göreceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında katık yemek siparişlerinin çoğalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan ekmek görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ekmek aldığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir