AnaSayfa / Genel / Kahve falında katıksız ekmek yemek

Kahve falında katıksız ekmek yemek

Kahve falında katıksız ekmek yemek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalettir.

Kahve falında katıksız ekmek yemek gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Kahve falında katıksız ekmek yemek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalettir.

Kahve falında katıklı ekmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında katıklı ekmek yapmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında katık yemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin peynir ekmek yemek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir