AnaSayfa / Genel / Kahve falında katlanmış çorap görmek

Kahve falında katlanmış çorap görmek

Kahve falında katlanmış çorap görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katlanmış çorap gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında iki kat çorap giymek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kat kat çorap giymek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katlanmış çorap görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kat kat çorap çıkarmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulur.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında çift katlı ranza görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında katlanmış elbise görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir