AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş traş etmek

Kahve falında kaş traş etmek

Kahve falında kaş traş etmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaş traş etmek gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kaş ve bıyık aldırmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını yolmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek aile hayatlarını bozulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş kesmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaş kıl görmek hayata karşı cesaretleneceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında iki kaş görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşını beyazlamış görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir