AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını kestiğini görmek

Kahve falında kaşlarını kestiğini görmek

Kahve falında kaşlarını kestiğini görmek masabaşı bir işe girileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını kestiğini gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında kaş kestirmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, bütçesinin daralacağına işarettir.

Kahve falında kaşını kestiğini görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarını kestiğini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşı dökülmüş görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş incelmesi görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş tıraş etmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kaşlarını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir