AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını görmek

Kahve falında kaşlarını görmek

Kahve falında kaşlarını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kaşlarını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında başkasının kaşını almak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine yorulur.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kaşları çatmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kaş kıl görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinin kaşındığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında cımbızla kaş almak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kaşını almak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir