AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kaşındığını görmek

Kahve falında elinin kaşındığını görmek

Kahve falında elinin kaşındığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin kaşındığını gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında elinin kaşındığını görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalettir.

Kahve falında el kaşınması görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaş aldırmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını ince görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, el açmayacağına inanılır.

Kahve falında kaş traş etmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir