AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları çatmak

Kahve falında kaşları çatmak

Kahve falında kaşları çatmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, patron koltuğunda oturacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Kahve falında kaşları çatmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Kahve falında kaşları çatmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını çatmak güç ve kudret kazanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kaş aldırdığını görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalettir.

Kahve falında kaşları alınmış görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşını makasla kesmek sorunların sürekli artacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları dökülmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşı yarılmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir