AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının boğulduğunu görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının bokunu görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının boğulduğunu görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, insanların saygısının kazanılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir