AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını boğulurken görmek

Kahve falında arkadaşını boğulurken görmek

Kahve falında arkadaşını boğulurken görmek insanlara iyilik yapmaya, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, keyfinin kaçacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını boğulurken gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Kahve falında arkadaşımın boğulduğunu görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının bokunu görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının denizde boğulduğunu görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını boğulurken görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir