AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yüzün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntıların azalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının denizde boğulduğunu görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet eder.

Kahve falında denizde boğulurken görmek şen kahkahalar atacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak büyük bir proje ortaya koyacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini denizde boğulduğunu görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, evlerin ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir