AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının denizde boğulduğunu görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize atlayıp boğulmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında denizin içinde boğulmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde boğularak öldüğünü görmek heveslerinin de azalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini denizde boğulduğunu görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kişinin tek başına kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir