AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulmaktan kurtarmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak dönmeyen şansın artık döneceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında annesini boğulmaktan kurtarmak artık hayatının bir düzene gireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğulan birini kurtardığını görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında birini boğulmaktan kurtardığını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir