AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşları dökülmek

Kahve falında kaşları dökülmek

Kahve falında kaşları dökülmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında kaşları dökülmek gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında kaş görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş almak hayatının da zorlaşacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşını aldığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında kaş inceltmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Kahve falında kaşın alındığını görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çevreye karşı itibarın artacağına delalettir.

Kahve falında birinin kaşını aldığını görmek iş sahibi olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kaşları birleşik görmek helal rızık yiyeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir