AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın kesildiğini görmek

Kahve falında kaşın kesildiğini görmek

Kahve falında kaşın kesildiğini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Kahve falında kaşın kesildiğini gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşın kesildiğini görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşı kesilmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kaş kesildiğini görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş alınmış görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları kalın görmek bol kazanç getireceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir