AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını koparmak

Kahve falında kaşını koparmak

Kahve falında kaşını koparmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kaşını koparmak gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Kahve falında kaşların birleşmesini görmek kendi işinin sahibi olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çift kaş görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında kaşların olmadığını görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bunalıma gireceğine inanılır.

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kaşsız olduğunu görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını deldirmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tek kaş görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında kaşın birleştiğini görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir