AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların yandığını görmek

Kahve falında kaşların yandığını görmek

Kahve falında kaşların yandığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, huzur ve şifa bulacağına, endişelerin biteceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşların yandığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında kaşın yandığını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların yandığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Kahve falında kaşlarını çatmak süzüleceğine, ağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında kaşını ince görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Kahve falında kaş uzaması görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kaşları alınmış görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seyrek kaş görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında göz ve kaş görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir