AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş aldırmak

Kahve falında kaş aldırmak

Kahve falında kaş aldırmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, zor günler geçireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş aldırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında kaş aldırmak istemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kaş aldırdığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kaş aldırdığını görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işarettir.

Kahve falında iple kaş aldırmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında kaşları aldırmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kaşlarını aldırdığını görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında kaşlarını aldırdığını görmek namının yürüyeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir