AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş alınmış görmek

Kahve falında kaş alınmış görmek

Kahve falında kaş alınmış görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında kaş alınmış gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında kaş alınması görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alınmış kaş görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında kaşları alınmış görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş alınmış görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşı alınmış görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kaş alınmasını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir