AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla yemek yemek

Kahve falında kaşıkla yemek yemek

Kahve falında kaşıkla yemek yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, bazı adımlar atacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında kaşıkla yemek yemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Kahve falında kaşıkla kahve yemek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Kahve falında yemek kaşığı görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kaşık kaşık pilav yemek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kaşıkla pilav yemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kaşık bal yemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Kahve falında kaşıkla bal yemek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık yemek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir